Close

Yasmina Buweden

osobni trener, organizira i vodi individualne i mastermind treninge

 

Vjeruje da je sve moguće, da u svima leži neostvaren potencijal i neotkriveni talenti.

Život nije ravna crta.

 

Idemo gore i idemo…dolje. Kad smo gore ne zaboravimo sa sobom ponijeti  zahvalnost i suosjećanje.

Kad smo dolje prisjetimo se da život nije ravna crta. Probudimo zahvalnost za sve ono što jesmo, što imamo i možemo.

Mi smo ti koji biramo kako će dinamika našeg života teći. 

Sjetimo se, svaki trenutak je jedna točka. Izaberimo gdje ju želimo postaviti.

 

Danas certificirani trener John Maxwell tima trenera, govornika i edukatora

Certificirani konzultant John Maxwell DISK Metode analize i tumačenja osobnosti i ponašanja, Mastermind i mindfulnes trener. Vodi mastermind treninge “15 neprocjenjivih Zakona rasta” po istoimenoj knjizi Johna Maxwella i DISK Mastermind trening upoznavanja i procjene osobnosti sa individulanim pristupom svakom polazniku treninga.

Iako se najviše voli predstavljati se : Ja sam Yasmina, ispričaj mi svoju priču…

Mentor Alumni pri Cheri Blaire Foundation for women pri kojem je od 2016.g. podržavala i pratila rad žena u poduzetništvu.

Fokus

Na čovjeka. 

Puno puta zbog nebitnog ne vidimo bitno.

Vizija

Zajedništvo ostvarenih pojedinaca. ZAJEDNO uvijek možemo više.

Misija

Kroz individualne i mastermind treninge podržava buđenje svjesnosti

Coaching experience from Yasmina has been very very enriching to me. This is not the first time that I have been coached by a mentor, I have been to such training several times in the past but Yasmina's mentoring has been amazing to me. What appealed me in her mentoring is that she has not restricted her mentoring to business only but she covered my life in the sense that how I am in my life. I got enlightened and forwarded on several aspects of my life in her coaching. What I think that she is a very very deep and genuine person who has made her life shine first and thus set an example to person like me. Several times,I used to get confused and stuck for an answer, but she never lost her cool and rather went deep to help me without getting irritated. She is very knowledgeable and the best coach. Rather i will say she is a very nice human being and a genuine person. I find myself very lucky to have have her as my coach and those, who will be taking coaching from her, will be lucky as well. I wish her best luck for a very happy, prosperous and fulfilling life and wish to continue association with her life long. GOD BLESS HER.
Manisha Rabade, United News of India, India
Designer

SVJESNOST je najdragocijeniji i najkorisniji alat kojeg imamo.

2013. završava INGE ROCK Coaching Akademiju i radi kao Mentor u program do 2015.g. kada prisustvuje jedinstvenom treningu u Belgiji – TURNING POINT, pod vodstvom Paula Martinellija i Inge Rock.s temom “Što si spreman učiniti za svoje snove”. Danas vodi mastermind trening po knjizi Inge Rock “Postaješ ono o čemu razmišljaš”. Taj trening smatra temeljem, “prvim razredom” upoznavanja sa sobom i stvaranja čvrstog temelja.

2016.g. godine pokrovitelj je WOMANARY vikenda u OPATIJI posvećenog ženama.

Nekada vlasnica centra sportova na moru, licencirani agent u posredovanju nekretninama, vozač adrenalinskih sportova na moru, voditelj poslovanja za stranog partnera i još poneki posao u sklopu kojih je stekla veliko poslovno iskustvo u poduzetništvu i radu s ljudima.

Upoznala neke od izuzetnih osoba koje su fokusirane na razvoj potencijala kao što su Inge Rock, Paul Martinelli, Bob Proctor, Joe Dispenza, John Maxwell.

Osim hrvatskog govori i engleski, talijanski, njemački i arapski jezik te svoj doprinos zajednici često daje kroz prevođenje zanimljivih sadržaja s područja razvoja osobnosti i potencijala.

Istražuje svoj osobni potencijal konstantno. U ovom trenutku vodi malu konobu s velikom vizijom Štorija u svojem rodnom kraju Punat na otoku Krku.

Piše svoju prvu zbirku priča.

Stvaranje novih trendova  njezin je pokretač.

Ivan, Yasminin osobni trener

"Za razliku od mnogih koji su sa Yasminom ostvarili suradnju razvijajući svijest i um, ja sam se bazirao na fizičkim sposobnostima. I to njezinim! Naime, kao njezin osobni trener svaki trening iznova ostajem iznenađen njezinim pristupom treningu. Doslovce ni jedan put od kad surađujemo nije izgovorila “NE MOGU”. Ponekad sam joj znao testirati granice. Pustio bi ju da radi dok ja ne kažem dosta. Svaki put sam ipak ja rekao dosta. U tome i je poanta uspjeha - ponekad stisneš zube ako vjeruješ da te to vodi k cilju."

Tanja Martinčić

"Kvalitetna, inspirativna i provokativna ❤."

Danko Vekić

"Yasmina je čista ljubav, učitelj i prijatelj.,sa mnogo znanja i iskustva koje nesebično djeli Na moj život je imala veliki utjecaj i pomogla mi je da osvjestim neke stvari o sebi i nađem svoj put i pravac u životu. Toplo preporučujem njene radionice, svaka je posebna na svoj način i da više vjere u sebe, više ljubavi prema sebi, više samopouzdanja i inspiracije i jednostavno život postaje ljepši Samo veliko HVALA HVALA HVALA.”

Milan Sušić

"Trening 15 Neprocenjivih zakona rasta je izvrstan način da proniknete u svoje mogućnosti. Sve pohvale za trening i Yasmina Buweden.”

prof. Sabina Alispahić

"Yasmina je fenomenalna! Divno vodi radionicu, na jedan potpuno novi način koji omogućava praćenje pozitivnih promjena koje se dešavaju već tokom radionice! Toplo preporučujem da se prijavite, i na taj način dobijete priliku da radite s ovom prekrasnom ženom!”

SURADNJE

INKUBATOR SREĆE

Ženski portal za osobni razvoj

Ispuni formu, upiši GLEDAM TE i preuzmi