Close

Strah ili San

Budim se sa prvim jutarnjim zrakama Sunca…sve miriše na prirodu, svježinu, ljepotu. Osjećam mir i zadovoljstvo. Osjećam prisutnost. Sreću. Ljubav.

Moje je biće u harmonije sa svime. Lagano krećem u još jedan prekrasan dan uživanja u svojem životu, svojoj svrsi, svojoj strasti, harmoniji svega sa svime….

Ili

Joj…već je prošlo sedam, opet sam zaspala… neću stići…ma nema veze, preskočiti ću danas vježbanje i razmišljanje o današnjem danu… nemam vremena…uf… a što me sve čeka….ajde, brže malo, svi se trebamo spremiti. Šta mislite da ….

San ili Strah?

Što je moj život?

Ne, ne…pustimo ono što je bilo. Što je moj život S A D A ?

Nisam sigurna?

Pročitaj ponovo prva dva odlomka. Osjeti prvi i osjeti drugi, osjeti lakoću ili težinu. Sada se vrati na svoj život i usporedi … lakoća ili težina?

San ili Strah?

Što je moj život?

San? Čestitam ti. Na odlučnosti, ustrajnosti, rastu, ciljevima većih od sebe. Na svemu što nisi i svemu što jesi.

Čestitam ti a TI nagradi sebe i podrži i druge da pretvore svoj STRAH u SAN.

A ti, ti koji si spoznao da je tvoj život STRAH – super. Sada znaš. I možeš promijeniti.. Ako želiš osjetiti kakav je život s druge strane STRAHA…

O da da, i te kako možeš.

Strah je tu da te potakne, iako misliš da te sputava. Strah je tu da te vine u visine, ako ga tako primijeniš. Strah je tu da ti pokaže koliko odlučnosti i vrijednosti nosiš u sebi. Da te izazove, da te promjeni, da ti doda vrijednost.

Ne vjeruješ.

Istraži. Izaberi svoj STRAH, upoznaj ga, osvijesti ga, izazovi ga…nakon nekog vremena znati ćeš zašto je tu i kako će ti služiti. O tebi ovisi. Ti biraš.

Svi vi koji živite San, zar nije tako? Zar nije Strah postao inspiracija?

Kako može STRAH postati inspiracija?

Odluči jedan „S“ zamijeniti za drugi „S“… naizgled isti ali s velikom razlikom. S velikom razlikom …STRAH ili SAN. Teško ili Lako. Zamjeni nisku vibru za visoku. Svjesno. S odlukom a ne vjerom u prvom trenutku. Dopusti sebi SANJATI…da, onako kako si sanjao kad si bio dijete. Dopusti sebi Maštati, onako kao u ono doba kad je mašta bila najbolji prijatelj.

Dopusti sebi SEBE.

Evo ga, tu je…da to je tvoj SAN, onaj koji čeka da mu pridaš važnost, da ga konačno izabereš. Onaj koji je sve ovo vrijeme živio u sjeni Straha i čekao ovaj trenutak. Trenutak kada će imati priliku oduševiti te, probuditi želju za stvaranjem, za koju nisi ni znao da je imaš i inspirirati te da taj San postane dio tebe, tvojeg života.

Da ga konačno izabereš.

Probuditi želju da živiš svoj San. Probuditi vjeru da ti to MOŽEŠ. Onaj Strah, na kojeg si već pomalo i zaboravio pretvori u samo još jedno sredstvo na putu ostvarenja tvojih Snova.

Ako izabereš zamijeniti jedno „S“ za drugo „S“.

Mala ali velika razlika koja život znači.

Kako …to je pitanje koje će doći puno kasnije.

U trenutku kada više nisi spreman odustati od onoga što si osjetio dok si maštao o svojem Snu.

Kako može STRAH postati inspiracija?

“Zajedničkom svjesnošću svakog od nas mijenjamo sebe, stvaramo temelje, gradimo harmoniju, biramo obilje.”

„Postaješ ono o čemu Razmišljaš“ je temeljni trening po istoimenoj knjizi spisateljice i trenera Inge Rock. Uključi se i ti i otkrij sasvim neke nove  mogućnosti za sebe.

Yasmina Buweden